Τροχαίο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε 21χρονος σε κόντρα στην παραλιακή

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος ηλικίας 21 χρονών σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε κολόνα© Facebook/To Forum των 3Β

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος τα ξημερώματα στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε κολόνα έπειτα από κόντρα με αυτοκίνητα στην οποία συμμετείχε ο άτυχος νέος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.00 τα ξημερώματα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα περισσότερο από 180 χλμ, έφυγε από την πορεία του και έπεσε με την πλευρά του οδηγού πάνω σε μία κολόνα στη νησίδα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν φορούσε ζώνη.